Verdens bedste Shepherds pie i bagekartofle

Mar 18, 2022
Seen: 471
6 Ingredients
1:20 Hours / Minutes
Verdens bedste Shepherds pie i bagekartofle
  • Serves: 3 People
  • Prepare Time: 20 Min
  • Cooking Time: 60 Min
  • Calories: 400
  • Difficulty: Easy

Shepherds pie i bagekartoffel er utroligt nem at lave. Denne opskrift er med oksekød, løg, rød peber, hvidkål og fløde. Den er nem at lave og du kan nemt lave et par stykker mere og fryse dem ned. Shepherds pie er normalt med lammekød, men oksekød kan nemt bruges.

Ingredients

Directions

  1. Tag 3 bagekartofler og sæt over at koge i 25 min.
  2. Tag løg, champignon, rød peber og hvidkål og skære det ud.
  3. Swits grøntsagerne på panden
  4. Tilsæt 400 gram oksekød og lad det ligge i et par minutter på panden inden du fordeler rundt. Gør du det for tidligt så er det sværere at få kødet brunet.
  5. Tilsæt fløden og lidt vand. Lad det simre ved svag varme.
  6. Tænd ovnen på varmluft 200 grader
  7. Tag bagekartoflerne op og sæt dem på en rist/plade og sær dem ind i ovnen
  8. Når bagekartoflerne er færdige efter 15-20 min. så tag dem ud.
  9. Skær toppen af bagekartoflen på den brede/lange side.
  10. Brug en spiseske til at udhule kartoflen.
  11. Kartoflenskrælle stilles og kartoflenmassen laves til en karttoflemos. Husk at kartoflemossen skal have 1-2 æggeblommer i eller kan kartoflemosen ikke blive brun
  12. Fordel og hæld oksekødet og grøntsagerne i kartoflen og læg et låg over. Sæt dem på bagepladen og giv dem 20 minutter ved 200 grader varmluft.
  13. Tag dem ud. Det er meget varme og holder godt på varme. Serveres med lidt smør på toppen.

You may also like

Author Henrik Henrik

Mad er min store passion. Det er familiens omdrejningspunkt både morgen og aften og selvfølgelig også til frokost, hvor det er kollegaerne jeg sidder med i på arbejdet. Mad smager bedst i godt selskab. Et godt selskab,..,hvor man er sammen med sine venner, kan få en flad leverpostejmad til smage god. Nyd mine retter som alle er lavet med passion :-).

Stay With US

Newsletter

Sign up to receive email updates on new recipes.