Verdens bedste flæskesteg med perfekt sprød svær
2 Ingredients
1:05 Hours / Minutes
- Serves: 6 People
- Prepare Time: 10 Min
- Cooking Time: 55 Min
- Calories: -
- Difficulty:
Easy
Chef's Note
Flæskesteg med perfekt sprød svær og som er fuldstændig mør. Det er nemmere end du tror. Følg opskriften så får du altid den perfekte flæskesteg med bedste svær.
Husk at flæskesteg laves ofte af et stykke kamsteg. Der er væsentlig mindre fedt, mod ribbenstegen som langt mere fedtholdig. Så når du spiser en lækker flæskestegssandwich så er det ofte lavet af ribbensteg og ikke kamsteg.
Kamstegen er mere tør og derfor har opskriften også et link til en brun sovs.
Ingredients
Directions
- Kamstegen lægger du på et fad med sværen nedad. Hæld lidt vand i fadet så det lige dækker sværen
- Sæt fadet ind i ovnen og ved 180 grader varmluft
- Efter 20 minutter tages stegen ud af ovnen. Tag stegen op af fadet og vend sværen opad og sæt det på spækbræt. Gnid nu salt ind i sværen.
- Sæt stegen tilbage i fadet med sværen opad og sæt fadet og stegen ind i ovnen igen i 25 minutter.
- Efter 25 minutter er sværen ved at tage farve og blive spørg. Er den ikke hel sprød og lækker så tænd for grillen. (PAS PÅ)
- Grill I 3-5 minutter er ofte mere end rigelig tid. Husk at grillen stadig varmer når du slukker for den. Så hold øje. Tag stegen ud når al sværen er sprød.
- Tag stegen ud og lad den stå 10 minutter i fadet. Den må ikke dækkes til for bliver sværen blød.
You may also like
Verdens bedste flæskesteg med perfekt sprød svær