Verdens bedste flæskesteg med perfekt sprød svær

Apr 04, 2022
Seen: 646
2 Ingredients
1:05 Hours / Minutes
Verdens bedste flæskesteg med perfekt sprød svær

Tags:

  • Serves: 6 People
  • Prepare Time: 10 Min
  • Cooking Time: 55 Min
  • Calories: -
  • Difficulty: Easy

Flæskesteg med perfekt sprød svær og som er fuldstændig mør. Det er nemmere end du tror. Følg opskriften så får du altid den perfekte flæskesteg med bedste svær.
Husk at flæskesteg laves ofte af et stykke kamsteg. Der er væsentlig mindre fedt, mod ribbenstegen som langt mere fedtholdig. Så når du spiser en lækker flæskestegssandwich så er det ofte lavet af ribbensteg og ikke kamsteg.
Kamstegen er mere tør og derfor har opskriften også et link til en brun sovs.

Ingredients

Directions

  1. Kamstegen lægger du på et fad med sværen nedad. Hæld lidt vand i fadet så det lige dækker sværen
  2. Sæt fadet ind i ovnen og ved 180 grader varmluft
  3. Efter 20 minutter tages stegen ud af ovnen. Tag stegen op af fadet og vend sværen opad og sæt det på spækbræt. Gnid nu salt ind i sværen.
  4. Sæt stegen tilbage i fadet med sværen opad og sæt fadet og stegen ind i ovnen igen i 25 minutter.
  5. Efter 25 minutter er sværen ved at tage farve og blive spørg. Er den ikke hel sprød og lækker så tænd for grillen. (PAS PÅ)
  6. Grill I 3-5 minutter er ofte mere end rigelig tid. Husk at grillen stadig varmer når du slukker for den. Så hold øje. Tag stegen ud når al sværen er sprød.
  7. Tag stegen ud og lad den stå 10 minutter i fadet. Den må ikke dækkes til for bliver sværen blød.

You may also like

Author Henrik henrik@climadd.com

Jeg hedder Henrik og jeg elsker at lave god mad i hverdagen. På ferierne i Frankrig, Italien, Tyskland, Østrig, Holland, USA etc. så elsker hele familien at prøve hver lands native mad. Vi har været på nogle af de bedste restauranter i verden og smagt og fulgt udviklingen i maden gennem de sidste 30 år. Der er ingen tvivl om at vi elsker mad, men der hvor vi har haft nogle af de største oplevelser har oftes været hvor vi impulsivt er gået ind i en restaurant og fået en fantastisk oplevelse til særdeles rimelige penge. De dyre er oftes de sikre valg og det er også en fantastisk oplevelse, men dem som vi husker allerbedst og måske mest positivt, har været de impulsive restaurantbesøg. Det enkel som det komplicerede køkken har hver sine fordele. Og du vil opleve at mine opskrifter kredser omkring det enkel hovedsagligt, netop fordi jeg elsker at få enkel og få ting til at smage af mere end man forventer.

Stay With US

Newsletter

Sign up to receive email updates on new recipes.