Happy Shrimp

Jan 15, 2018
Seen: 465
9 Ingredients
40 Munutes
Happy Shrimp

Tags:

  • Serves: 5 People
  • Prepare Time: 20 Min
  • Cooking Time: 20 Min
  • Calories: 632
  • Difficulty: Hard

This is a very basic beef stew. It’s easy, delicious and inexpensive to make. While there are hundreds of variations of this traditional recipe, it’s hard to improve on this version’s savory and comforting goodness.

Ingredients

Directions

  1. In a Dutch oven, heat oil over medium heat until hot, but not smoking. Pat the meat dry with paper towels and brown in batches, transferring the meat with a slotted spoon to a bowl as they are done.
  2. In the fat remaining in the pot, cook the onions until softened, about 5 minutes
  3. Return meat to the pot with any juices in the bowl and add the tomatoes with juice, chiles, beer, beef broth, oregano, cumin, and Worcestershire sauce. Season with salt and pepper to taste.
  4. Bring to a boil and reduce heat. Simmer, partially covered, for 2 1/2 hours or until meat is tender.

You may also like

Author Henrik henrik@climadd.com

Jeg hedder Henrik og jeg elsker at lave god mad i hverdagen. På ferierne i Frankrig, Italien, Tyskland, Østrig, Holland, USA etc. så elsker hele familien at prøve hver lands native mad. Vi har været på nogle af de bedste restauranter i verden og smagt og fulgt udviklingen i maden gennem de sidste 30 år. Der er ingen tvivl om at vi elsker mad, men der hvor vi har haft nogle af de største oplevelser har oftes været hvor vi impulsivt er gået ind i en restaurant og fået en fantastisk oplevelse til særdeles rimelige penge. De dyre er oftes de sikre valg og det er også en fantastisk oplevelse, men dem som vi husker allerbedst og måske mest positivt, har været de impulsive restaurantbesøg. Det enkel som det komplicerede køkken har hver sine fordele. Og du vil opleve at mine opskrifter kredser omkring det enkel hovedsagligt, netop fordi jeg elsker at få enkel og få ting til at smage af mere end man forventer.

Stay With US

Newsletter

Sign up to receive email updates on new recipes.